tisdag 16 februari 2010

Så stark!

Var på halvdags besök på sjukhuset idag. Skulle ta nya prover då PKU proverna larmat i 2 omgångar nu. Håller tummarna för att det är falsklarm.
Pratade med vår fantastiska kurator Birgitta som är ett otroligt stöd på alla plan. Tack för att du finns för oss. Sen träffade vi såklart Maud som alltid är lika uppmuntrande och bryr sig verkligen om hur vi har det.
Sen träffade vi såklart Dr Leif som är lite svår att förstå. Vi vet mer om Wildas diagnos än han gör. Lite skrämmande men ärligt att han erkänner det. Försökt förklara för honom hur vi tänker och vad vi vill. Han lyssnar men tycker inte lika som oss. Vilket är OK, men han hade gärna fått gå lite mer på vår linje. Han ble förvånad att Wilda var så stark och att hon kan lyfta huvudet.....Nu ska han iallafall undersöka vidare och skaffa sig mer kunskap :-D . Så liiite lyssnar han ju på oss iallafall.
Tack Madde(Loves mamma) för att du oxå finns. Så tacksam att jag hittat din blogg. Du och lilla Love gör verkligen så att vi ser positivt på framtiden. Även om vi bara skulle ha Wilda några timmar till så har jag iallafall varit positiv och gjort allt i min makt för att göra det bästa av tiden vi har.

Kramisar Alla underbara/ Nilla

2 kommentarer:

Elin sa...

Spanade lite efter er idag... ni var i Hbg va? Vi var där efter lunch... EKG-lab, barn-mott och apoteket, cafeterian mm. Elsa skulle hjärtundersökas pga blåsljud men det var ok.
Skönt att ni är nöjda med kuratorn och Maud! Synd att läkaren inte har den kunskapen som ni önskar... så bra av honom att kunns erkänna att han kan för lite. Hoppas han kommer fram till någon hjälp/förbättring för er och Wilda när han forskat lite mer efter kunskap.
Kämpa på! Kram!!
//Elin B

Wildas mamma sa...

Vi var där hela förmiddagen så åkte hem strax efter lunch. Skönt att det inte var något allvarligt med Elsa. Vi är jättenöjda med Neo i Hbg. Tack för att du läser bloggen och följer vår kamp. Skönt att veta att många tänker på oss. Kram / Nilla