måndag 19 april 2010

Wilda har fått vattkoppor!

Lilla stackare...klart att hon oxå skulle få det. Men som tur är verkar hon inte besväras allt för mycket av det...ÄN! Hon har dock lite feber och spydde ner sig totalt. Har flera stora vattkoppor i underlivet så försöker låta henne ligga bar så mycket som möjligt.
Imorgon börjar Leo inskolningen på dagis. Fick som vi ville till sist. Att man ska behöva tjata, tigga och be. Tänkte bjuda hit Gertie så hon kunde få se hur en vardag här hemma ser ut. Men det räcker väl att be henne prata med LSS handläggaren.
Imorgon ska jag ringa en tjej som kanske kan tänka sig att jobba som ass. Vi får ju se. Känns så svårt att ta in någon annan i vårt hem och som dessutom ska ta hand om vår prinsessa. Kommer inte att bli lätt. Varken för oss eller ass. Jag kommer vaka henne som en hök. På gott och ont.

Love med familj ska ju komma hit till helgen. Men har för mig att Love ej haft vattkoppor o då får vi nog skjuta på det :( . Eller så förstod jag fel och han hade haft det.
I helgen blir det oxå en familjeutflykt med fiske på schemat. Ska bli mysigt men krävs ju lite planering.

Dags för ompyssling av Wilda och ommöblering inför natten.

Sov Gott!

Nilla

4 kommentarer:

Madelene sa...

Stackars Wilda. Hoppas det inte blir värre. Men ring och fråga läkaren för de sa ju till om Love skulle få det så kan man ge nåt så det blir mycket lindrigare.

Nej, Love har inte haft det så får tyvärr skjuta på besöket. Trist men sjukdom kan man inte råda över. Hojta till så fort ni är bättre!!!

Håller tummarna för att tjejen du skulle ringa blir bra!!

Madelene sa...

Bara jag igen ;)

Hur är det med er och Wilda? Hoppas hon inte mår alltför dåligt av kopporna.

Förresten, bara ring om ni har några frågor som inte kan vänta till vi får till den där träffen!!

Wildas mamma sa...

Hon är inte den piggaste o har många koppr som besvärar henne. Men hon får tavegyl, alvedon o stesolid så hon sover mest nu....
Lovar att jag kommer att höra av mig när vi fått lite mer besked imorgon angående ass och en massa annat. Kramisar

Anonym sa...

Stackars lilla Wilda!
Hoppas att allt löser sig med ass och allt annat.
Kram