onsdag 24 februari 2010

Kramper eller vad???

Blir tokig! Lilla Wilda har hela tiden haft problem då hon spänner sig som i en båge bakåt och är "jättearg". Det har blivit mer o mer och kommer nu jätteofta. Innan har vi trott att det är som hon har magont, men nu vet vi inte. Hon slutar andas ibland efter sina "anfall" nu och pulsen rasar och hon blir livlös. Vi vet inte vad som är problemet........Tycker så synd om henne.Imorgon ska vi iallafall in till neo ett dygn. DÅ ska hon bli kopplad så dem kan utreda om det är kramper hon har. Sen ska dem kolla hjärta och tarmar oxå. Stackars liten.
Jobbigt att man dessutom ska behöva tjata för att få respons från vissa sköterskor på Neo. Vissa är så klantiga så man blir rädd. Tur att man är stark och inte låter sig någon sätta sig på en. Star fast och tjatar ihjäl mig för Wildas rätt att leva och för att hon ska få all behandling hon behöver för att få ett så värdigt och smärtfritt liv som möjligt. Läste på en blogg....T13 är en diagnos-Inte en prognos. Så sant!

4 kommentarer:

Madelene sa...

Har funderat på om det varit kramper hon har men har känts som hon är för liten. Men bara för Love var större när han började krampa behöver ju inte det gälla för alla så klart.

Antar att det är bla EEG ni kommer göra då? Stå på dig med medicin mot kramper om det visar sig vara det. Det är det enda jag har fått "tjata" om och medicinen har fungerat mycket bra på Love! Diskussionen var att den kanske inte hjälper ändå men det vet man aldrig innan man provat!!!

Hoppas de hittar nåt så ni kan få hjälp och underlättar vardagen för både er och Wilda

kram Madde

Anonym sa...

Ja sitter här o tänker på er, och hoppas verkligen att du orkar stå på dig, i allt detta arbete som du/ni har med ert lilla mirakel!
Jag håller själv på med lilleman och får bara ,massa olika diagnoser och ja håller på att bli TOKIG får inte ahn till att behålla maten sedan flera månader tillbaka
Stå på dig jag vet att du är stark o tillsammans är vi starkare !
kram o puss fr oss , måste försöka ta mig upp till er en dag kramis fr anna

Felicia sa...

Saknar er! <3

Malin sa...

Hej!
Minns när Tindra var liten och hade problem med magen så sade de på neontalavdelninge att det är vanligt med för tidigt födda/speciella barn att om de får magknip så glömmer de allt annat, dvs de kan sluta andas under tiden för se koncentrerar sig på den sjuka magen.
Hoppas det ger med sig och ni får mer svar på vad det är!!
Hälsningar från Malin och en busig Tindra