tisdag 9 februari 2010

Matdropp


Inatt har lilla Wilda varit vaken mestadels hela tiden. Ont i magen och orolig. Glömmer bort att andas hela tiden och får stimuleras. Jag är såååå trött men idag ska vi ju få matdropp till lillan som hon ska få på natten.Hoppas hon får mindre ont då och kommer till ro.
Ska prata med Leif om hur man ska kunna hjälpa henne med andningen. Måste ju finnas något man kan göra.
Nu har Jesper, Engla o Leo gått iväg till öppna förskolan med barnens farmor. Hon ska passa dem sen när vi ska in till sjukhuset. Idag hade hon hembakta bullar och tvättmedel med sig. Häromdagen kom hon med köttbullar o kalops :-)
Vi är så tacksamma för alla dessa "småsaker" som fär oss är till jättestor hjälp. Alla säger ju att vi ska ringa om vi behöver eller vill ha hjälp. Vi tar tacksamt emot all sorts hjälp men känns inte rätt att ringa....så alla ni nära o kära som vill hjälpa till-Dyk upp! Vi tar tacksamt emot all sorts hjälp vare sig det är en tanke, kram eller hjälp med disk, mat eller tvätt.......Vi bjuder gärna på en kopp kaffe.

Nu ska lilla Wilda tvättas och få nya kläder på sig. Ska inom o köpa en badhjälp idag så vi kan bada henne. Kommer hon nog tycka är skönt.

Kram på er alla o tack för att ni finns! / Nilla

Inga kommentarer: