måndag 22 februari 2010

Vår Ängel lämnade oss men kom tillbaka


Så hemskt....Idag kom verkligheten ifatt oss. VÅr lilla Wilda försvann för en stund helt oförberett. Så ont det gjorde i hela kroppen. Men som ett mirakel så fick vi med hjärt o lungräddning tillbaka henne. Så liten och slapp........Så otroligt fruktansvärt. Det är så här det kommer att bli. Nästa gång kanske hon inte kommer tillbaka..........Någon dag kommer vi att få släppa henne och ta farväl. Det är sanningen. Det är vår verklighet. Så otroligt orättvist. Vill inte släppa taget. Kan inte. Älskade lilla docka. Var stark.......Lämna oss inte.
http://www.youtube.com/watch?v=Dn51LxzSHf0

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kan bara säga att vi älskar er, och alltid finns där för er. Pussar o kramar Wildas mormor å morfar

Madelene sa...

Har tänkt på er idag och väntat på ett inlägg för att få höra att allt är bra... Oroligt när hon haft så dålig syresättning. Hoppas hoppas hon blir lite starkare och orkar...

många kramar

Anonym sa...

Ögonen vattnas när jag läser bloggen ! "Vet" hur ni har de ! De var ju samma sak med pappa ! Jag tänker på er o är inne flera gånger varje dag för att kolla FB o er super fina blogg för att se hur de går för den lilla söta sessan ! De går aldrig att förbereda sig på de värsta.......så ta en dag i daget ieller varje minut! O jag vet att Wilda vet att ni finns där o att Ni älskar henne! Bara de är en styrka!
Va rädda om er o pussa den lilla sessan försiktigt! Kramar Helena

Anonym sa...

VILKEN FIN BILD PÅ ER... LYSER KÄRLEK OM DEN