onsdag 17 mars 2010

Dr. Leif is back in town!

Leifen behagade ju ta lite semester och var äntligen tillbaka på hospitalet. Han hade inte träffat Wilda sedan vi skulle göra CFM undersökningen den 24 februari.
Han verkade lite överraskad av att Wilda hade förändrats så mycket. Framförallt har hennes ansikte blivit mer "bebislik". Resten av lilla Wilda är skrangelrangel ben och armar, men det syns inte med kläderna på. Medan Leif var borta har vi också lyckats få koffeincitrat ordinerat till Wilda som han var lite skeptisk till. Nu korrigerades iallafall "kaffe" doseringen upp till hennes nuvarande vikt och vi ska även behandla Wilda förebyggande med penicillin så att hon inte får fler urinvägsinfektioner.

Eftersom Wilda snart börjar bli för "stor" för neonatal så skulle nu habiliteringsenheten i Ängelholm kontaktas. Det är dem som ska ta över när vi skrivs ut från Neo. Vi får hemsjukvård några veckor till och sedan får vi se, precis som vanligt.

Eva var återigen på hugget och bjöd på kaffe och kaka. Precis som när var vi var inne i helgen och tog kisseprov. Denna gången var det dock inte hembakt!

Skärpning :-)

Hur som haver, inte fel med all-inclusive sjukvård.

Pappa Jesper

Inga kommentarer: