tisdag 30 mars 2010

Dr Leif på besök

Finbesök fick vi idag av Dr leif. Trevligt och givande var det. Vi förbereder för utskrivning( Yeeeeeeey!) Nervöst men skönt. Känns som 10 steg framåt. Som att det trots allt finns en förhoppning om en liiite längre framtid. Kommer fortfarande att ha kontakten med Neo. Dem släpper oss inte i första taget vilket känns tryggt. Wilda är ju ganska speciell så henne vill vi ju inte ha en massa olika läkare som ska läsa sig blodig för att förstå hur Wilda är och fungerar. Dr Leif känner oss nu och vi trivs med honom och alla andra på Neo i Hbg så det är lite sorgligt oxå.
Iallafall så pratade vi om att ta bort Wildas dinglisar (extrafingrarna). Lite sorgligt då det ju är en del av henne men dem fastnar lätt i kläder och sladdar så bort måste dem.
Sen pratade vi om att hon ev ska få knapp på magen. Både för vår skull men framförallt för Wildas såklart.

Besöket gick toppen och vi fick de svar vi hoppades på på alla våra frågor.

Vi har bokat vår semester. Känner att både vi o barnen behöver komma härifrån ett tag. Dock kan vi inte åka så långt iom Wilda. Så vi har bokat ett underbart sommarhus 10 mil från vår bostad. Ha ha ha....men det är ju iallafall inte hemma. Vi gör ju det bästa vi kan för alla. Men fy vad dyrt det är att semestra i Sverige. 13000 för en vecka. Men det är vi värda. Utan att tveka. Mysigt att få umgås med barnen någon annanstans än på hemmaplan.

Hoppas att vi även ska kunna åka o hälsa på Love med familj. Vill så gärna träffa dem och se hur det kanske kommer att bli för oss längre fram. Hoppas det går bra Madde???!!!

Imorgon blir det "utflykt" först till Ängelholm o Bup sen till Laholm för möte. Hoppas vi kan resonera och komma fram till en lösning som passar barnen bäst.
Kommer att uppdatera när läge finns. Men känsligt för barnen så vill inte lägga ut sådant som kan påverka dem negativt. Finns tillräckligt med sådant på andra bloggar och facebook.

Kram på er alla.
Nilla

1 kommentar:

Madelene sa...

SJÄLVKLART MÅSTE VI TRÄFFAS!!!! Har själv tänkt föreslå det när vi nu bor så pass nära. Vi kanske har lättare för att komma till er men samtidigt kan det vara bra för er att se Loves hjälpmedel. Hoppas på en date på msn snart ;)

Vad roligt att ni planerat för sommaren, hoppas det blir bra i stugan.

Klart Wilda ska ha knapp på magen, det är kanon. Vi blev tveksamma efter samtal med läkare i Lund men vi lade över beslutet på Loves läkare här hemma som bestämde att operationen skulle göras. Även om Love äter bra själv så använder vi den när han går på en penicillinkur, laktulosen och lite annat smått och gott.