onsdag 31 mars 2010

Till alla som läst om min uthängda familj!

Till alla som läst 4 av mina barns pappas blogg eller facebook inlägg så vill jag tala om att här finns mer än en sida av detta och det är barnens. Att dem blir uthängda och deras mamma blir uthängd på ett sätt som ej är lämpligt och med en massa lögner är inte Ok.Det är något som skadar barnen och något barnen påpekat för sin pappa. Sen ni som "hejar" på är inte bättre ni....

Benjamin har blivit lämnad här av sin pappa. Han vill inte tillbaka till honom och det finns vittnen och läkarintyg och utredning pågår. Mer tänker jag inte skriva om det. FInns så mycket mer bakom allting. Är det någon man ska stötta och tro på i det här hemska som just nu händer så är det BARNEN!!!!!!!

Hur människor kan ha åsikter om något dem inte vet något om mer än att de läst några rader från någon som påstår att det är sanning.....skrämmande!

Barnen ska stå i Centrum. Tur att dem har proffesionella i sin närhet som lyssnar på dem och inte på några som pladdrar på nätet.

Blir så arg ...fy skäms på er.

Låt mina barn vara!

Nilla

6 kommentarer:

Madelene sa...

Så ledsamt att höra vad ni tvingas genomgå.

Det är nog att bara ha en barn med trisomi... Vad mycket annat ni tvingas lägga energi på, tragiskt.

Och då har ni ändå så mycket mer problematik än vi hade när Love var nyfödd. Allt med syrgas, och dessa andningsuppehåll som lilla Wilda har.

Tänker mycket på er och skickar lite styrkekramar och uppmanar alla i er omgivning att ställa upp och ta hänsyn till HELA familjen.

Anonym sa...

Bra Pernilla !!!!!
Bli förbannad för så ska FAN inte någon göra mot varken dina eller min eller någon annans BARN!!!!

De är ju Helvete hur vuxna ska VARA!!!!Jag blir sååååååååå ARG.

Jag vet hur de är men på ett annat vis.
VARFÖR kan de inte bara vara lugnt i både din o den andres familj! Jag har nog med ett barn o båda NI har ju 7 och ?? Barn var så.... Kan inte han lägga energin på att göra saker med barnen istället?? Jag vet jag ska inte lägga mig i o där finns som du säger 2 sidor . MEN VA FANNNNN.
Jag blir så ARG

Många kramar till er o hoppas på att alla barnen kommer få ro en dag o må bra !
STÅ på dig !
Många kramar till er familj!

Anonym sa...

Stå på dig Nilla!!!
Jag blir som sagt bara mer och mer förbannad på honom. Tänk om han kunde framföra sanningen till alla sina FB vänner m.fl.

Var stark Nilla!!!!!
Styrke kramar till dig och familjen!

Felicia sa...

Tyvärr pappa, jag håller med mamma.... Eller snarare; jag tycker att det är fel att vara ett monster mot sina barn. Benjamin har det bra hos mamma, jag ser det. Det går inte att förneka. Jag vet det, jag ser det. Jag ser att mamma inte psykar honom, jag hör det.

Sedan om det får dig att må bättre att tro att din son far illa, så får du leva där, tro det. Tycker du det är kul att skrika på din dotter och lägga all skuld på henne?
Alla böcker du läser verkar troligen inte genomlästa. Man skriker inte på sin dotter om att "Nu är det dags att allting ska handla om mig"... Det har ALLTID handlat om dig! Och du har alltid lagt all skuld på mamma!

Hur tror du dina barn känner? Vi är inga nickedockor eller spelpjäser i det spel där du bara fuskar hela tiden.

Amen!

Anonym sa...

ÄLSKAR ER! mamma / svärmor / mormor

Anna sa...

jag håller på att sprängas när jag hör o läser det du skrivit, jag vte precis hur det är när papporna använder barnen som vapen. jag och mitt x hade vårdnads problem i 10 år nu börjar det ordna sig, barnen är större och det har egna viljor.
små barn har med egna viljor, men detta jag hör om hur pappan behandlar dig er är förskräkligt jag hade polsianmält att han hänger ut barnen på nätet det är så många punkter som han bryter mot.

Jag vet att du ahr det jobbigt o jag fattar inte att man kan göra så som vuxen att hänga ut barn på detta vis. jag har inte läst bloggen eller facebbok men av ren ilska skall ja läsa o ja lovar att ja skall skirva ett par väl valda ord till denna Kar eller ynkrygg som han är i mina ögon
kram på dig Nilla kämpa vilkate ja vet att du gör...kramis
hoppas du känner det igenom skärmen