torsdag 29 april 2010

Naima`s Design



Beställde lite kläder till lilla Wilda. Har länge följt Jenifer på Naima`s Design...hennes unika kläder passar perfekt till vår unika dotter. Älskar hennes sätt att använda färger och form. Det är verkligen en gåva Jennifer har. Mailade till henne och bad henne sy en kappa och en klänning med tillhörande byxa. Hon fick fria händer och titta så fantastiskt resultatet blev. Är så nöjd och längtar tills jag får sätta dem på vår lilla Sessa.

För er som blev nyfikna på hennes kläder kan ni ju kika in på http://naimasdesign.blogspot.com/ och bara njuta ;-)

4 kommentarer:

Cilipus sa...

Fant veien hit mellom Naimas blogg, herlige klader hun har laget til deres datter.
Jeg ble så rørt av deres historie. Ville bare sende gode tanker til dere og tiden dere har med deres spesielle datter.Jeg har et spesielt forhold til barn med syndrom siden jeg jobber til vanlig på nyfødt intensiv avdeling.
Gode tanker sendes til lille Wilda fra Norge.
Hilsen Cecilie

Sandra -Vildkatten sa...

ja hon gör verkligen underbara saker. följt hennes blogg nåt år nu. sesan kommer bli såååå fin

Anonym sa...

Hej hej Pernillamed fam!
Har haft dåligt med tid att kolla hur de går för er! Men de var ju tur att allt var bar o att lilla sessan har blivit 3 månader!
GRATTIS GRATTIS GRATTIS!
Ni (hela fam) är ett under ! Vi är så duktiga! Jag gnäller inte men när vinden blåser e de lätt att tappa lusten men ........ Kan du så kan jag kämpa för min familj även om den är jätte lite ( ca jag o robin):)
Ha en underbar helg o va rädda om er!
Helena

Anonym sa...

Vilka underbara kläder!!! Helt fantastiska...precis som er lilla Wilda...Annalena