onsdag 28 april 2010

Nu rullar det på ;-)

Känns som allt går vår väg nu....Camilla som ska börja jobba här känns bra och det kommer nog att fungera perfekt. Dock har hon en månads uppsägning på sitt nuvarande jobb så blir väl lite si o så med hjälpen tills dess. Lite trist då min kropp går på reserverna nu. Är så trött och dessa nätter tar verkligen ut sin rätt.
Sen har allt med hab och försäkringskassan m.m löst sig. Dagis och inskolning av barnen har fungerat toppen så nu kan man snart hinna andas igen.
Wildas koppor är nästan ett minne blott. Hon smittar inte längre så nu kan vi planera in n ny träff Madde!
Lilla Wilda har varit lite ulkig det senaste dygnet o kräkt. Matningen har tagit upp till 3 h per gång...lite jobbigt eftersom hon ska matas var tredje timme. Vi tror att hon varit såhär för att hon fick NAN ersättning igår när vi var iväg. Hon har ju normalt nutramigen så nu vet vi att vi absolut inte ska prova det igen.

Till alla som kommenterar i bloggen: Jag är jättedålig på att svara på kommentarerna. FÖRLÅT!!! Madde försöker jag svara....vill fortfarande ha svar på maaaaassor av frågor. Men måste få tummarna loss först. Belle: Vet att din syster e toppen o det kommer garanterat gå jättebra! Kom gärna o hälsa på en dag...........Sen till alla andra.: Kul att ni läser och jag LOVAR att bli bättre på att svara på kommentarerna.

Ha det toppen!

Nilla

Inga kommentarer: