torsdag 15 juli 2010

Fortfarande sjuka.....

Ja, stackars mina små killar. Dem är fortfarande sjuka. Och idag är det Nicholas födelsedag. Blir en lugn födelsedag. Blir väl till att hyra filmer och beställa hem mat. Nicholas får såklart välja.
Lilla Wilda har nog åkt på en lite "lättare" släng av samma infektion. Skönt för hon verkar inte jättepåverkad. Mest extremt trött.
Tycker att kramperna har minskat i antal o form. Tidigare hade hon alla möjliga sorters kramper men nu har hon bara ett fåtal olika. Om hon inte har "tysta" kramper oxå som inte syns.Kan ju vara tillfälligt men hoppas ju såklart att det börjar bli bättre med de mediciner hon nu har. Muskelryckningarna har minskat till endast ett fåtal om dagen sedan vi slutade med Trileptalen. Jätteskönt!

Nu ska jag fixa lite o ta hand om Benne. En vän har varit och tryckt på några punkter idag för att försöka hjälpa honom. Jag tror inte på sådant hokus pokus egentligen men vissa grejer verkar ju ganska logiska och det är absolut värt att prova.

Angående assistentansökningar så har vi valt ut några som kommer att få följdfrågor från assbolaget innan vi ska välja vilka som får komma på intervju. På det viset ser man vilka som verkligen är intresserade och vilka som ev kan passa OSS och fungera i vår familj. Man låter ju inte vem som helst ta hand om det finaste man har. Det krävs stor tillit och det är inte så lite....

Ha en bra dag.
Kramisar

1 kommentar:

Anonym sa...

Puss på hela familjen från mormor