torsdag 19 augusti 2010

Fler Intervjuer

Idag hade vi två tjejer på besök som fick träffa Wilda. Jättegoa båda två men den ena verkade inte heeeelt intresserad av just denna tjänsten. Men får se.

Natten har varit jättejobbig. Wilda har varit utan sitt koffeincitrat några dagar och det märks tydligt. Hon har småapneèr hela tiden. Så nu har vi börjat med den igen....Lilla busa ;-)

Det känns annars jätteskönt att ha allt i rullning...ser liksom hur mycket tid vi kommer att få över till oss själva , varandra(mig o Jesper) och för våra andra barn. Allt blir inte totalfokuserat på Wilda. Utan lite mer normalt vardagsliv i en onormal situation. För det är ju trots allt ett faktum. Ett normalt liv kommer vi ju aldrig att leva igen. Men vi lär oss anpassa oss och göra det bästa av situationen.
Det är jättejobbigt för barnen oxå men de är de som anpassat sig bäst tycker jag.

Idag har Faster Helen kommit ner från Norr. Underbart fantastiska Helen. Hon har gjort En Wilda Nalle som symboliserar Wilda på pricken. Så det är vår nya insamlingsidè. Att göra några Wildanallar och sälja till Wildainsamlingen. Får se till att öppna den där fonden oxå. Vi har ju styrelsen klar. Enbart stadgarna som ska skrivas och det vill vi inte hasta ihop. Vill ju att pengarna ska gå till de våra hjärtan brinner mest för. Och vill nog inte enbart att de ska vara till familjer med barn med T13...kanske familjer med barn med ovanliga diagnoser? Eller till familjer med barn som inte har så lång tid kvar? Vet inte....finns ju så många man vill hjälpa. Oavsett så vet vi att vi kommer att lägga ner mycket tid, kärlek och energi på att hjälpa andra utsatta familjer. Även efter Wildas bortgång...eller kanske framförallt då.

Nu ska jag mysa med familjen.

Hitta en bild på mig,Felli o Benne som är ca 6 år gammal. Oj vad vi  och livet förändrats ;-D
Kramis på er

4 kommentarer:

Felicia sa...

men usch :o kolla in mig ;D

Eva sa...

Jättefin blogg ni har! :) Hoppas vi ses igen SNART... :)

Annica sa...

Saknar er redan. kram!

Felicia sa...

NEEJ ... jag bestämmer... hehe :s