torsdag 9 september 2010

Inga ssistenter

Idag har vi inga assar....Både skönt och jobbigt. Intervjun igår gick precis så som vi hoppades. Nu håller vi bara tummarna att B vill ha tjänsten oxå. En stabil tjej med mycket erfarenhet och skinn på näsan. Tror hon kan tillföra arbetsgruppen jättemycket . Rädslan var ju att hon skulle vara en Besserwisser. Men hon var väldigt ödmjuk och verkade ha full förståelse och medvetenhet om vad arbetet som personlig assistent innebär och med stooooor förståelse för hur det måste vara för oss som familj. Stort plus i kanten !

Wilda har varit ganska trött de senaste dygnen. Många kramper. Ska försöka få tag i ansvarig krampläkare eftersom hon inte hör av sig så ofta. Måste komma fram till hur vi ska göra och vilka för och nackdelar det är med de olika medicinerna.

I övrigt är det ganska stillsamt med assansökningarna. Jättetrist att man inte kan hitta några guldkorn i vimlet. Finn jättemånga fina, trevliga och mysiga personer som söker men inga som vi känner passar just här i vår familj. För att arbeta här måste man först och främst ha samma ambitioner som oss vad gäller Wildas utveckling. Man måste vara INTRESSERAD och ge Wilda det hon behöver. Måste lära sig läsa av henne. Vi kräver enormt mycket av de assistenter vi väljer. Vi nöjer oss inte med mindre än det bästa för Wilda. Missuppfatta mig inte nu....För det bästa för WILDA är inte nödvändigtvist det bästa för någon annan och tvärtom. Man passar på olika områden. De största egenskaperna vi söker efter är engagemang och tålamod.
Letar hellre ett år efter bra assistenter än anställer någon som vi är osäkra på. Magkänslan brukar stämma.

Sedan anställer vi INTE personer som från början har många KONSTIGA krav. Tänker inte ge exempel men om vi vet att kraven i sig kommer att skapa problem för oss eller ge en dålig stämning i arbetsgruppen så spelar det ingen roll om personen i sig är toppen i övrigt. Vi MÅSTE ha en arbetsgrupp som fungerar och mår bra. För mår gruppen bra så tror jag att Wilda får det bäst-Såklart!

Nu så ska jag fortsätta med mössorna.....puh. Idag kommer även tygerna från Jny Design.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Mormor är inne och tittar och läser, min söta söta Wilda, älskar dig. Pussar i massor

Åsa sa...

Hej, vilken söt mössa Wilda har. Undrar om du har möjlighet att göra fler likadana? Och i så fall vad kostar de med frakt och så?

Sötaste Wilda, hoppas hon mår så bra hon kan. :) <3

Wildas mamma sa...

Åsa: Jag gör gärna en liknande. Kostar 150 sek inkl frakt. Bara maila stl och färger. Kram