onsdag 8 september 2010

Inget och massor

Har inte mycket nytt att skriva egentligen. Varit "samma lika" de senaste dagarna. Trots det har det hänt massor...hrm. Konstigt!
Wilda krampar enormt mycket. Dessutom har hon börjat bli väldigt stel i lederna emellanåt. Det är nytt för oss så vi vet inte varför.

Imorgon blir det den viktigaste intervjun hitills. En intervju vi hoppas så mycket på. En person med kunskaper och erfarenheter som vi inte kommer hitta i någon annan assistent. Så håll tummarna för att allt känns och blir toppen ;-)

Sen något litet att tänka på i den stora bloggvärlden. Är så trött på att höra och läsa kommentarer i andras bloggar där personer anser sig ha rätt att hoppa på bloggaren/bloggerskan. Helt vansinnigt. Varför? Vad ger det för tillfredställelse? Antingen gissar jag att man känner sig så hotad eller träffad av innehållet i bloggen eller så njuter man av att trycka ned en annan person som oftast redan mår dåligt. Jag förstår inte. "Skriver man öppet i en blogg får man räkna med att få kommentarer" Ja, kanske det. Men varför otrevliga kommentarer? Påhopp, rena elakheter!?
Om man vill starta en debatt eller bli sedd eller hörd kan man ju skapa en egen blogg. Oftast är det riktigt feeeega personer som måste vara anonyma. Då har man ju definitivt inte mycket att komma med.
Är det det som är problemet? Att vi bloggare är så otroligt öppna och vågar dela med oss av våra innersta tankar och funderingar?

Iallafall tänker jag INTE i fortsättningen ge er njutning i min blogg iallafall. Otrevliga kommentarer kommer INTE publiceras. Därför är det heller inte lönt att skriva dem  :-P

Anna-M: Om du läser detta så vill jag mer än gärna få fortsätta följa din blogg som du gjort hemlig pga alla idioter.

Kram alla

9 kommentarer:

Bettan sa...

Håller en tumme för att det ska gå bra med intevjun! (Bara en, annars rinner turen ut genom den andra..)

Och håller med dig så innerligt när det gäller påhopparna! Blir vansinnig när man gästar någons blogg och ser hur folk(??) bara j-s, och är vidriga i största allmänhet. Förstår inte varför de gör så - är människor verkligen så vidriga i verkliga livet, eller är de bara så fega att de tar ut sina egna besvikelser och aggressioner på andra som inget har att sätta emot?? Vet ju hur du fått skit, och Anna-Maria, Madelene och fler ändå likadant. Det är sorgligt, för de här svaga människorna ger ju sig inte på bloggare som är starka , utan bara de som har det svårt... Finns inte ord för hur mycket jag föraktar dem.
Usch, skulle egentligen inte häva ur mig detta här, men blir verkligen arg. Och vill oxå visa mitt stöd för dig, och de andra!
Stora kramar till dig som orkar fortsätta att vara arg och reagera. Du är värld all respekt.
Och till A-M om du läser detta, hoppas du får kraften åter, så vi får följa din fina blogg!

Pernilla sa...

Alltid finns det folk som sätter sig på tvären. Att kunna sålla bland kommentarer är en bra grej om man inte som sagt vill skapa diskussioner med läsarna :)

Iza sa...

Det är för mig även helt vansinnigt varför man över huvudtaget känner att man måste hävda sig i form av tråkiga kommentarer och elaka påhopp som egentligen inte ens är väsentliga!
Och hur det än är så skriver du om just dina upplevelser, dina känslor!
Man får ju aldrig någonsin trycka ned en annan människa på grund av deras känslor och upplevelser, liksom att ingen annan kan säga att det du upplever är fel och det du känner är fel!
Jag tycker det är fruktansvärt intressant och inspirerande att läsa din blogg!
Läser även A-Ms blogg, eller jag gjorde tills den blev låst vill säga!
Hoppas att du känner att du kan bortse från alla tråkigheter och finna kraft och ork att blogga!

Massa kramar

Karin A sa...

Skriver man nedlåtande om andra individer utan att de har möjlighet att försvara sig måste man rent logiskt förstå att man får reaktioner.....eller?

Wildas mamma sa...

Karin A: Men om inga namn nämns så behöver man ju inte heller känna sig träffad.Eller? Och har man åsikter borde man väl ändå vara så ärlig att man står för dem och inte är anonym.

Annica sa...

Hoppas att det blir bra med den assistenten ni hoppas på. Det är ni värda. Tråkigt med alla påhopp. Sorgligt med sånna människor.
Kram på er! <3

Sanna sa...

Hoppas det kommer gå bra med den nya assistenten!

Och jag läser (läste) också Anna-Marias blogg och vill gärna fortsätta! Hoppas folk kan börja uppföra sig som folk!

Kram till dig, Wilda och A-M!

Anonym sa...

Jätte tråkigt med människor som vill få ut sin ilska på oskyldiga.Saknar oxå Anna-Marias blogg..
Vill oxå gärna läsa den.
Kramar till er o lilla Wilda.HOPPAS det blir bra med er intervju.

Moa sa...

Tycker det är så himla tråkigt när folk kommer med massa påhopp... Jag läste också Anna-Marias blogg innan. Jag fattar inte varför det är så himla okej att bomba med massa taskiga kommentarer bara för att man skriver en blogg.

det är som att säga "går du till skolan/jobbet så får du stå ut med att folk mobbar dig".