måndag 1 mars 2010

Blir Galen!!!!!!!!!!!!!

Hon har så ont av sin lilla mage...Svårt att bajsa och vi försöker göra allt för att underlätta för henne. Hon får Ipren som smärtstillande då alvedon inte hjälper...Men ipren har ingen som helst verkan den heller. Finns det inget annat smärtstillande att ge små bebisar? Kanske hälsokost??? Vill ju bara att hon ska slippa ha så ont. Hon har så ont att hon till sist slutar andas.
Madde: Tarmsond är en 20 cm lång, mjuk silikonslang som hjälper till och släpper ut luften ur magen samt retar lite så att tarmen trycker ut bajset. Koffeincitrat hjälper henne att komma ihåg att andas. Har med signalerna i hjärnan att göra. Det hjälper faktiskt verkar det som :-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej på er!
Hittade hit till er sida då jag googlade trisomi 13.. Var nämligen på min syster sons begravning i fredags, han hade trisomi 13 och allvarligt hjärtfel och levde endast 4 dagar.. fanns inga tecken på att nått skulle vara fel under graviditeten och han var så efterlängtad... det hela kom som en stor chock för dom och alla närstående.. det är så ofattbart och grymt.. varför?
stor kram till er och till lilla Wilda som kämpar på... är så ledsen för er skull och alla andra som drabbas av det ofattbara..

Felicia sa...

Nej, stackarn... Vi måste fixa nåt :s

Madelene sa...

Känner igen det där med att ha så ont. Ett tag gick Love på alvedon konstant. Frågade läkare om nåt mer smärtlindrande. -Ja, ipren. -Men nåt starkare? - Ja, ipren...

När de har så ont vill man som förälder ge nåt mer än alvedon och ipren. Man försöker ALLT och inget hjälper. Ibland känns det som hjärtat håller på att gå i 1000 bitar.

Vid 1 1/2 års ålder blev det bättre för Love. Hoppas verkligen det går snabbare för Wilda!

kram kram