onsdag 7 april 2010

Hur orkar ni??!!


Den frågan får vi nästan dagligen....Visst känns det jobbigt ibland men trots allt blir vi bara starkare för varje dag som går. Kan inte förklara det men vi har växt något så otroligt i allt detta och vi känner oss starkare och lyckligare än någonsin.
Vi hinner inte med all tvätt..Hinner inte diska direkt efter måltiderna. Hinner kanske inte dammsuga varje dag. Men vi hinner ägna oss åt varandra. Hinner ägna oss åt det viktigaste i våra liv och det är våra barn. Tar inget för givet längre..... Livet är kort och vi måste ta tillvara på varje stund vi har tillsammans. Måste visa vad våra finaste betyder och hur mycket vi älskar dem. Inga pengar i världen kan köpa oss kärlek, empati, sympati, kraft eller energi. Styrkan och viljan i min familj gör att vi orkar.....
Ingen behöver eller ska LIDA med oss. Gläds med oss istället. Åt den gåva som WIlda är och hur hon påverkat oss alla. Hon är något stort och hon är här av en anledning. Vi gråter inte längre av sorgen att hon en dag ska lämna oss. Vi gråter för glädjen av att ännu en dag fått ha henne hos oss.

Vi älskar dig alla. Dina syskon avgudar dig och du är verkligen vår egen lilla Ängel.

Mamma

3 kommentarer:

Felicia sa...

Kramar på dig <3 Och kramar på Wilda!

Levi sa...

Jag hoppas att Wilda stannar hos oss länge! <3 Hon har spridit så mycket glädje och är bara 2 månader, det är helt otroligt.

Wilda is a miracle!

jonna sa...

Fina du! Fina ni! Jag tycker ni är fantastiska! Och prioriteringarna är helt rätt - precis så det ska vara. :) kram, kram