måndag 5 april 2010

Vattkoppor = Ingen avlastning!


Lilla Leo har fått vattkoppor. Stackare...Han ligger o skriker. Han har fått många på snoppen och han tycker att det gör jätteont. Nu är jag mest orolig för Wilda. Ska ringa in till Neo för att höra om hon ska vaccineras eller något.
Igår möblerade vi om så att alla får plats och har utrymme. Inte lätt när man bor trångt och har halva huset som ett sjukhus men finns det hjärterum finns det stjärterum. Alla verkar nöjda och glada så det blev väl ganska bra efter förutsättningarna.

Barnens Farfar/extrafarfar skulle kommit idag och avlastat oss lite men han har inte haft vattkoppor så han vågar såklart inte komma. Nähä...då blev det ingen avlastning på ett tag. Vi har pratat om att anlita en städerska då vi omöjligt hinner med allt som nog de flesta förstår. Så får väl se till att få det gjort.
Är det någon som läser som vill komma o hjälpa oss att städa så är vi tacksamma och det är bara att höra av sig ;-)

Snart kommer ju Faster ner o hjälper till. Soooom vi längtar!

Kram på er alla!

Nilla

3 kommentarer:

Madelene sa...

Vi misstänkte att Leon hade vattkoppor när Love var nyfödd så ringde sjukhuset då och visst fanns det nån typ av vaccin Love kunde få då så hoppas det är nåt Wilda kan få så hon slipper det. Sen kan man vaccinera de andra barnen som ännu inte fått kopporna men vi valde att avstå då man inte vet när det går ur kroppen i vuxen ålder. Ibland är valen svåra för hur mycket ska detta med Love få påverka Leon? Får Leon vattkoppor kommer vi göra vad vi kan för att Love inte ska få det men längre går vi inte. Det var vårt beslut.

För er vänner till familjen:
Jag förstår att det är svårt för er att veta vad man ska göra men VÅGA FRÅGA!!!

Ett par av mina närmaste vänner kom ca 1 gång i veckan när Love var nyfödd och då hade de alltid lunch med sig så vi åt tillsammans. Man behöver mycket sällskap och ibland lite mat i magen... :)Jag uppskattade mycket det de gjorde.

Hoppas det löser sig för er nu i sjukdomstiderna.. Jag mejlar mitt nr Nilla om du vill ringa ang assistans och allt annat!!

Anonym sa...

Jag kommer snart, kanske kan flyga ner på en städmopp ;)

Anonym sa...

Hej hewj SUPER FAMILJEN !!!!
När robin hade vattnekopper så fick han något som hjälper mot klådan + de var lite nersättande så han satt mest o tittade på tv!
Robin hade sjukt mycket på kroppen!
Helena