måndag 10 maj 2010

Medicin mot kramper

Madde: Du e för gullig som är så omtänksam och bara vill hjälpa ;-D Vi kontaktade läkaren som i sin tur pratade med en annan läkare samt neurolog. Gick ut och tittade på filmsnutten och vips! Nu är Jesper på väg till apoteket för att hämta ut samma medicin som din Love. Inte kul med kramper men så otroligt tacksam för att vi slipper tjata. Hade ju ställt in mig på att ta värsta fighten för att få hjälp. Hoppas nu detta hjälper henne. Hon har ju krampat mer idag. Jätteobehagligt....men men. Och Ja...vi får se till att boka in en ny träfF

Camilla: Har tagit kontakt med läkaren som sagt och fått medicin utskrivet. Hoppas det hjälper....Och sängen kommer verkligen att underlätta för oss även om den är otymplig.

Elin: Visste inte att din dotter har epilipsi. Vi har fått hjälp nu och ska börja medicinera ikväll. Hoppas det hjälper då hon krampat 4 ggr de senaste dygnet. 


Kramis alla!


1 kommentar:

Nette/Rostis sa...

skönt att ni får hjälp, ofta får man verkligen slås för det. vi är lovade guld och gröna skogar angående habilitering av dotterns dysmeli, men tyvärr har vi inte sett röken av det ännu..... kämpa på, peppkram!!