fredag 11 juni 2010

60 000 rakt in på kontot

Idag fick vi då vårt bilstöd från FK så på måndag ska vi hämta vår nya buss. Då kanske Wilda kan få åka lite drägligare.
Idag har vi varit på skolavslutning för Benjamin och Miliam. Trist väder men allt var jättemysigt och fint. Fungerade hyfsat med Wilda men oj så många nyfikna människor det finns. Allra mest barnen som var framåt och ställde raka frågor. Försökte svara så gott det gick. Det var föräldrarna som var svåra att bemöta. Vissa bara drog bort sina nyfikna barn från vagnen. Vet ärligt inte vad det beror på men vi är alla olika.
Fina Karin satt och fikade med oss. Barnen äääälskar henne.Hon är verkligen en genomfin människa. Hon behöver bara vara i närheten för att man ska känna ett lugn och massor av värme.


Angående Wildas kramper är det inga större nyheter. Vi har påbörjat medicinering med Trileptal utöver Iktorivilen. Hoppas så innerligt att det ska hjälpa. Blev lite uppskrämd när Neurologen berättade hur kramperna kan påverka Wilda.


Lite bilder på lillstumpan måste vi ju få bjuda på ;-)
Ha en trevlig kväll.
/Nilla

5 kommentarer:

Bettan sa...

Så fin hon är, lilltösen! Och grattis till bilstödet, det var då för väl att ni kan få ett vettigt "åk"!

Ha en go' helg i blötan :)

kram

Sofia du Hane sa...

Härligt med lite klirr i kassan.
:-)Det blir nog en fin bil. Ska ni ha kvar den andra...eller ni ska sälja den? *nyfiken* Ska vi se hur vädret är i slutet av veckan...så kanske vi kan träffas och låta barnen busa lite?!Vågade inte riktigt komma fram till er på skolan och prata för mina två minsta är så snoriga just nu och ni verkade ha mycket ändå. ;-)

Wildas mamma sa...

Sofia: Pengarna är låsta till en bil i 9 år så det är det som pengarna ska gå till såklart. För att Wilda ska kunna åka säkert. Den ska handikappanpassas nämligen. Som sagt är det bara att höra av dig när ni har tid att leka.
Lisbeth:Ja hon e finast. Bilstödet är verkligen en stor hjälp då man inte har så stora resurser själv. Men det sticker i vissas ögon. Ha en trevlig helg du och dem dina. Kramisar

Wildas mamma sa...

Sofia: Den andra bussen såldes på skolavslutningen...det kan du läsa om på min mans blogg. Ha ha...en historia för sig

Eija sa...

Grattis till bilstödet. Självklart sticker sånt i en del människors ögon, då avundsjukan kan vara stor hos en del. Jag tror det mest beror på att de inte förstår bätte. Tack o lov så är inte alla likadana. Hoppas den handikapps anpassade bilen blir bra för er, det viktigaste är ju att även lilla Wilda kan åka tryggt och säkert med sin härliga familj <3