måndag 30 augusti 2010

Jobbig natt

Wilda tycker inte om nätterna. Hon är orolig och vill inte alls komma till ro. Vem är det då som får sitta uppe och kämpa med syrgas, sug och försöka lugna henne eftersom vi inte har så många nätter imånaden då vi har assistans än? Moi!
Lääääängtar så tills vi fått alla våra assistenter. Snart har de tre vi har på bredvidgång blivit lite varma i kläderna så man kan slappna av lite. Men det är en bit kvar.
Fick frågan om vi fått alla assistenter nu...Daaaaaaa. Fungerar ju inte direkt så. Man kan inte bara anställa 12 personer som ska lära sig samma saker på en och samma gång.
Lite roliga misstag har ju skett bland de nya assistenterna. Men måst småsaker som man skrattar gott åt ;-)
Idag blev Wilda tx masserad med duschtvål-Vilket ledde till att jag självklart fick bada henne igen.
I förra v så diskades ett filter som definitivt INTE skulle diskas. Resulterade i att när vi fick fakturan på 1400 sek ville skämta lite och gav assistenten fakturan. Snopen?! Japp...tyckte synd om henne. Hon skämdes så den stackaren. Men det var verkligen ingen fara och det är inte VI som betalar fakturan.

Idag har vi fått Lilla rummet och resonansplatta. Ska bli jättespännande att se Wildas framsteg som självklart ska noteras i hennes dagbok.

Skriver mer ikväll....gissar att det lär vara fler incidenter att skriva om.

1 kommentar:

Klara Strandfeldt sa...

Hej!
Fin blogg, personligt och sorgligt. Ni har en underbar liten dotter. Jag jobbar med handikappade/sjuka barn på en specialavdelning på förskola i Norge. Där har vi flera "Lille rom" med resonansplatta som barnen ligger i, ibland flera gånger om dagen. De älskar det. Jag hoppas att det passar er prinsessa också.
Lycka till!